عزیراله عصاری مدیرعامل سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات : بهرهبرداری از کارخانه کنسانتره خط ٢ شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با ظرفیت ٢ میلیون تن در سال، اجرای پروژه احداث کارخانه بریکت سرد آهن به روش کوره تونلی توسط شرکت سرمایه گذاری گل گهر / گهر عمران / نظم آوران با پیشرفت ٨١ درصد، اجرای پروژه احداث کارخانه بریکت سرد آهن به روش کوره تونلی در کاوند نهان زمین با پیشرفت ٣١ درصد، احداث مجتمع صنعتی ذوب و ریخته گری فولاد به ظرفیت یک میلیون تن شمش فولادی در شرکت جهان فولاد سیرجان، از برنامه های سال ٩۶ بوده است...
جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات با حضور بیش از 82 درصد سهامداران، اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل، نماینده سازمان بورس و بازرس قانونی، در تاریخ 97.4.17 به منظور تصویب صورتهای مالی سال مالی منتهی به 96.12.29 در مجموعهی تلاش واقع در خیابان ولیعصر، پایینتر از پارکوی تشکیل شد.
در ابتدا جناب آقای علی رستمی – نماینده شرکت فولاد مبارکه- به عنوان رئیس مجمع و آقایان مردانی و میرعباسی به عنوان نظار و جناب آقای علیاکبری به عنوان منشی مجمع انتخاب شدند.
عزیزاله عصاری، مدیرعامل شرکت گزارش هیئت مدیره را قرائت کرد و توضیح داد: «شرکت در سال مورد گزارش علیرغم تنگناهای اقتصادی کشور و مشکلات شدید نقدینگی توانسته سرمایهگذاریهای خود را افزایش دهد که عمدتا شامل ادامه روند اجرای طرحهای توسعه شرکت سنگ آهن گل گهر، اجرا و ثبت افزایش سرمایه قبلی و انجام افزایش سرمایه جدید؛ استمرار روند اجرایی طرحهای توسعه شرکت چادرملو، ادامه اجرای طرح های مجتمع فولاد خراسان از جمله گندله سازی و فولادسازی و طرح 2.5میلیون تنی کنسانتره تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان، ادامه اجرای طرح توسعه فولاد سرمدابرکوه به ظرفیت611 هزار تن شمش و افزایش سرمایهگذاریها در سایر شرکتهای سرمایهپذیر، ادامه اجرای طرح توسعه گندلهسازی گهر زمین، شروع طرح گندلهسازی 221 هزار تنی شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، اجرای طرح شرکت مدیریت حمل و نقل جاده ریل دریا، در جریان خرید 51 درصد نیروگاه سمنان و ایجاد هلدینگ انرژی میباشد . »
وی افزود: مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای تابعه و وابسته؛ که در راستای تقویت حفظ عضویت در هیئت مدیره، و یا افزایش ارزش سرمایهگذاریها جهت تقویت سودآوری با رعایت صرف و صالح شرکتها بوده است .
به گفته وی، کسب رتبه 12 در هلدینگها از نظر کیفیت افشا و اطلاع رسانی، پیگیری در مورد شناسایی و ثبت محدودههای معدنی جدید از طریق شرکتهای زیرمجموعه (صبانور،چادرملو و گل گهر) در سالی که گذشت، انجام شده است .
عصاری گفت: بهرهبرداری از کارخانه کنسانتره خط 2 شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با ظرفیت 2 میلیون تن در سال، اجرای پروژه احداث کارخانه بریکت سرد آهن به روش کوره تونلی توسط شرکت سرمایه گذاری گل گهر / گهر عمران / نظم آوران با پیشرفت 81 درصد، اجرای پروژه احداث کارخانه بریکت سرد آهن به روش کوره تونلی در کاوند نهان زمین با پیشرفت 31 درصد، احداث مجتمع صنعتی ذوب و ریخته گری فولاد به ظرفیت یک میلیون تن شمش فولادی در شرکت جهان فولاد سیرجان، از برنامه های سال 96 بوده است .
به گفتهی وی، احداث کارخانه 17851 میلیون تنی آهن اسفنجی در فاز دوم و برنامهریزی جهت بهرهبرداری از کارخانه مذکور در شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر با کسب پیشرفت 21.22 درصد نیز در این سال انجام شده است .
تمامی پروژههای ومعادن
وی در مورد جمله اهداف استراتژیک شرکت برای تامین سنگ آهن در سال 97، استخراج سنگ آهن از معدن شماره یک به میزان 2.5 میلیون متر مکعب در سال، برداشت خاک و باطله از معدن شماره 1 به میزان 32.5 میلیون متر مکعب در سال، توسعه دیواره شرقی معدن شماره 1، خرید سنگ آهن به میزان 12.5 میلیون تن از سایر معادن، حفاری اکتشافی به میزان 21 هزار متر در معدن شماره 1، شناسایی پهنه های اکتشافی جدید و انجام حفاری به میزان 25 هزار کیلومتر مربع می باشد .
به گفته او از جمله اهداف استراتژیک در حوزه توسعه و توان ظرفیت اجرای پروژه ها نیز بهره برداری از واحد ذوب و ریخته گری شماره یک جهان فولاد، بهره برداری خط شماره 2 آهن اسفنجی شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر، بهره برداری از خط شماره 3 کنسانتره سنگ آهن گهرزمین، احداث واحد خردایش 2 شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، آغاز عملیات اجرایی پروژه ذوب و ریختهگری توسعه آهن و فولاد گل گهر، بهره برداری از کارخانه تولید بریکت به روش فولاد تونلی شرکت کاوند نهان زمین، بهرهبرداری از کارخانه تولید بریکت شرکت فولاد کاویان گهر، انجام مطالعات و آغاز عملیات اجرایی توسعه زیر سقف خطوط گندله سازی از برنامههای استراتژیک شرکت است .
وی تاکید کرد: انجام مطالعات توسعه زیر سقف خطوط کنسانتره 5 و 6 و 2 ، تکمیل و بهره برداری از واحد بخار نیروگاه گهران، ادامه احداث خط انتقال آب خلیج فارس به گل گهر، ادامه احداث واحد شیرین سازی آب خلیج فارس، پروژه اجرای خطوط لوله و تلمبه خانه های انتقال باطله تر و برگشت آب گل گهر، پروژه انتقال باطله و فیلتراسیون کارخانه تولید کنسانتره خطوط 5 و 6 و 2 می باشند .
وی گفت: از طرحهای آتی شرکت احداث بلوک دوم نیروگاه گهران سیرجان با ظرفیت اسمی 511 مگاواتی که قرارداد مربوط با شرکت مپنا در قالب نیروگاه 1111 مگاواتی منعقد شده ولی تاکنون بخش مربوط به بلوک دوما بالغ نشده است .
او گفت: مبلغ برآوردی قرارداد 242 میلیون یورو و مدت اجرای پروژه 31 ماه دیده شده است، که با توجه به مشکلات تامین مالی در حال مذاکره با شرکت های مختلف به منظور تامین سرمایه و احداث واحدها بصورت F+EPC می باشیم .
عصاری گفت: از دیگر پروژههای آتی شرکت احداث کلید خانه 411 کیلوواتی با هزینه کرد تقریبی 251 میلیارد ریال برای کارهای باقیمانده به صورت EPC به مدت 12 ماه می باشد، که تاکنون اسناد مناقصه در سال 96 تهیه شده و در انتظار انتخاب پیمانکار و شروع عملیات اجرایی می باشد .
وی گفت: مدیر برنامه های آتی شرکت توسعه زنجیره عرضه محصولات و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و استفاده بهینه از ذخایر معادن و ظرفیت کارخانه های فرآوری جهت پاسخ به تقاضای بازار، بهره برداری و تولید کامل خطوط کنسانتره و گندله های، استان های همدان و کردستان تا رسیدن به ظرفیت اسمی، کاهش هزینه های تولید از طریق خریدهای اقتصادی از تامین کنندگان اصلی و کاهش مصرف مواد اولیه و سایر هزینه های تولیدی و افزایش بهرهوری است.
در ادامهی جلسه گزارش حسابرس و بازرس قاانونی شرکت قرائت شد که بند حائز اهمیت و خاصی در آن مشاهده نشد.
پس از آن سهامداران سوالات خود را مطرح کردند.
- به نظر می رسد که قیمت سهم پایین است .
مرتضی علی اکبری در پاسخ گفت: با توجه به برنامه ها و طرح های این شرکت و به طور کلی با توجه به برنامهی بازارگردانی (صندوق 100میلیارد تومانی) که ما برای شرکت در نظر گرفتهایم، قیمت سهم پایین به نظر نمیرسد. وقتی کلیت بازار را در نظر بگیرید میتوانید متوجه شوید که "ومعادن" چگونه عمل کرده است .
در پایان نیز مجمع تصمیم به تقسیم 60 درصد از سود محقق شده، معادل 200 ریال بین سهامداران اتخاذ کرد.